Home Favorieten Contact
       
Astrologie: De dierenriem - Waterman

waterman WATERMAN - 21 januari tot 19 februari

Waterman is het teken van onafhankelijkheid, gelijkheid en vrijheid. Dit teken werpt oude waarden omver zodat er ruimte komt voor nieuwe. Waterman bezit een groot abstractievermogen en neigt ernaar de dingen van een afstandje te bekijken en is erg vindingrijk en fantasievol.

De Watermanenergie staat voor de behoefte in ons om de aardse beperkingen te doorbreken om zo door grenzen heen te breken. De Watermanenergie is toekomstgericht en geeft flitsende inzichten die op intuïtie begint te lijken. Met deze energie kunnen we onze eigen gang gaan en lak hebben aan conventies en beperkende vooroordelen.

LUCHT - het element van de waterman
Luchttekens zijn sociaal en praten graag en veel. Ze houden feitelijk meer van woorden dan van daden, ook wanneer het om erogene zones gaat. Ze houden van seks en ze praten over seks, maar kunnen moeite hebben het in de praktijk te brengen.

De intellectueel ingestelde luchttekens leven soms teveel in hun eigen wereld, voor een luchtteken zit seksuele aantrekkingskracht tussen de oren. Voor veel luchttekens is een goed geestelijk contact het belangrijkste en zij hebben het intieme gesprek tot onderdeel van het vrijen gemaakt.

Bekende Watermannen: Yoko Ono, Henri Rollins, Benny Hill, Robbie Williams, Holly Jonhson.