Home Favorieten Contact
       
Astrologie: De dierenriem - Tweelingen

Tweelingen TWEELINGEN - 22 mei tot 21 juni

Dit is het teken van de veelzijdigheid, vooral op mentaal en intellectueel gebied. Het schijnbare geheel wordt in al zijn facetten waargenomen en is gericht op het verbanden leggen. De dingen worden verstandelijk en zeer gedifferentieerd bekeken. Tweelingen relativeert en twijfelt en is vreselijk nieuwsgierig. Het nieuwe trekt, maar ook dat kan snel 'verouderen'. Vaak komt Tweelingen er niet aan toe de feiten die zijn gevonden en de dingen die zijn ontdekt, ook op zichzelf toe te passen.

De Tweeling energie manifesteert zich bij het ontdekken van afwisseling, uitwisseling en aan wat 'verbindingen leggen' aan mogelijkheden te bieden heeft. De negatieve energie kan tot uiting komen als Tweelingen de gevoelskant van dingen verwaarlozen en daardoor missen theorie├źn vaak de nodige diepgang. Hetzelfde geldt voor de contacten die gelegd en onderhouden worden, ze dienen een doel en verder zijn ze leeg en oppervlakkig.

LUCHT het element van de tweelingen
Luchttekens zijn sociaal en praten graag en veel. Ze houden feitelijk meer van woorden dan van daden, ook wanneer het om erogene zones gaat. Ze houden van seks en ze praten over seks, maar kunnen moeite hebben het in de praktijk te brengen.

De intellectueel ingestelde luchttekens leven soms teveel in hun eigen wereld, voor een luchtteken zit seksuele aantrekkingskracht tussen de oren. Voor veel luchttekens is een goed geestelijk contact het belangrijkste en zij hebben het intieme gesprek tot onderdeel van het vrijen gemaakt.

Bekende Tweelingen: Siouxie, Boy George, Liam Neeson, Prince, Christopher Lee, Joan Collins.