Home Favorieten Contact
       
Astrologie: De dierenriem - Boogschutter

Boogschutter BOOGSCHUTTER - 3 november tot 21 december

Bij de Boogschutter symboliseert de pijl die naar boven gericht is het streven naar het hogere. Het gaat dus om verruiming van de horizon, zowel letterlijk als figuurlijk. Er wordt gezocht naar de zin van het leven, want diep van binnen is de Boogschutter een religieus of spiritueel mens, die niet geloven dat er achter de dingen geen diepere zin schuil zou gaan.

De Boogschutterenergie is optimistisch en vol goede moed. Deze energie heeft wat moeite met emoties en is er op uit om leuke dingen te beleven, maar ook om een levensvisie te ontwikkelen. Normen en waarden worden met deze energie ontwikkeld.

VUUR het element van de boogschutter
Vuurtekens zijn hartstochtelijk en onstuimig, ze houden van wellust en felle seks. Vuurtekens willen een ongecompliceerd, spontaan liefdesleven waaraan zij plezier kunnen beleven. Deze tekens halen zelden wellust en liefde door elkaar en kunnen erg genieten van het verleiden.

Een vuurteken wordt graag gevleid en wie een vuurteken wil verleiden moet zich een beetje uitsloven. Met al te emotionele liefdesverklaringen kun je een vrijheidslievend vuurteken afschrikken.

Bekende Boogschutter: Billy Idol, Jimi Hendrix, Tom Waits, Sinterklaas, Keith Richards, Walt Disney, Nostradamus.