Home Favorieten Contact
       
Astrologie: De dierenriem - Stier

stier STIER - 21 april tot 21 mei

Stier is het teken van wortelen en volharding. Trouw en liefde aan het vertrouwde. Zorgend en geduldig. Genietend van de goede dingen des levens. Stier is praktisch, realistisch, vastbesloten en volhardend. Stier werkt graag samen met anderen. Gericht op concreet en praktisch denken en handelen.

De Stierenergie manifesteert zich in situaties waarin zaken concreet en tastbaar gemaakt moeten worden op een creatieve manier. De Stierenergie geeft doorzettingsvermogen en tastbaar bezit. Wanneer de energie beknot wordt kan de Stierenergie koppig, star en conservatief worden.

AARDE het element van de stier
Aardetekens zijn van nature heel lichamelijk ingesteld. Seksueel contact is sensueel en eerder ruig en aards dan romantisch. Maar aarde uis behoedzaam, wordt zelden zomaar meegesleept en verlangt een langzame verleiding.

Het sterke libido van een aardeteken heeft een regelmatige ontlading nodig. Toch kunnen aardetekens ook erg lang zonder seks. Sensualiteit is belangrijker dan pure seks en door een gebrek aan emotioneel contact kan een aardeteken zich onbevredigd voelen, zelfs na een hartstochtelijke vrijpartij.

Bekende Stieren: Bono Vox, Toyah, Willcox, Cher, Sigmund Freud, Adolf Hitler, Salvador Dali.