Home Favorieten Contact
       
Vragen en antwoorden over Bachbloesem remedies

Voor wie zijn de Bach Bloesem Remedies geschikt?
Ze kunnen worden ingenomen door volwassenen en kinderen, maar ook dieren en planten kunnen er meer geholpen worden. De dosering is voor volwassenen, kinderen en dieren gelijk. Ze zijn beschikbaar in handzame pipetflesjes van 10 ml. Rescue Remedy is eveneens beschikbaar in 20 ml.

Kunnen de Bach Bloesem Remedies zonder risico gebruikt worden?
Ze zijn 100 % natuurlijk en niet verslavend, ze kennen geen bijwerkingen en de hele familie kan ze gebruiken. Ze kunnen zonder problemen in combinatie met andere geneesmiddelen ingenomen worden.

Zijn er andere manieren om de Bach Bloesem Remedies in te nemen?
Wanneer in dringende omstandigheden geen water ter beschikking is, kunnen twee druppels van je gekozen remedie of vier druppels van Rescue Remedy direct in de mond genomen worden of aangebracht worden op de lippen, achter de oren of op de slapen en de polsen.

Hoe vaak en hoe lang kan men de Bach Bloesem Remedies nemen?
Dit hangt van jezelf af. Het is mogelijk dat een enkele dosering je kan helpen in balans te komen, maar je kunt ook behoefte hebben om de Bach Bloesem Remedies gedurende meerdere dagen, weten of zelfs maanden te gebruiken. Je eigen gevoel zal hierin de beste raadgever zijn. Hetzelfde geldt voor de herkenning van de emotie die u doormaakt.

Wat zijn rescue Remedies?
Rescue Remedy is de originele combinatie van vijf Bach Bloesem Remedies. Rescue Remedy brengt snel herstel wanneer een ingrijpende emotionele gebeurtenis je uit je evenwicht heeft gebracht. Wat je ook te te wachten staat, Rescue Remedy kan je door dieptepunten heen helpen. De reden waarom Rescue Remedy zoveel succes heeft is eenvoudig te begrijpen: het is een remedie die door iedereen te gebruiken is, in iedere situatie in het leven, die als kritiek, spannend of stressvol wordt ervaren.