Home Favorieten Contact
       
Bachbloesem: de helende bloesem remedies van Dr. Bach
Bloesem-remedies zijn gemaakt uit aftreksels van onder andere bloemen, planten en bomen, geconserveerd met alcohol. Ze worden ingezet om bepaalde verstoorde emoties c.q. energieen weer in balans te brengen. Zodra de balans verstoord is, kan zich dat uiten in een bepaald gedrag of ziektebeeld. Elke remedie past bij een bepaalde gemoedstoestand. Wat is het precies en hoe werkt het?


Bachbloesems
In onze Bachbloesem Wijzer vind je een uitgebreid overzicht van alle 38 verschillende bachbloesem remedies die er zijn. Wanneer gebruik je welke remedie en tegen welke klachten helpen ze?
Vragen en antwoorden
Voor wie zijn de Bach Bloesem Remedies geschikt? Zijn er risico's verbonden aan het gebruik en wanneer gebruik je rescue remedies?
Dr. Edward Bach
Bachbloesems zijn genoemd naar de Britse arts Dr. Edward Bach. Wie was deze man? Hier lees je de biografie van deze boeiende man, die in 1936 op slechts 50-jarige leeftijd overleed.
Van bloem tot bachbloesem
Zelf bachbloesems maken? Dat kan! Via de zonne-methode of door de kookmethode. De bereidingswijzen komen er beide op neer dat de energie door middel van zonnestraling en -warmte onttrokken wordt aan de bloesems en wordt opgenomen in bronwater.